Kerkcafé Blaricum

Aanmelden

Nu er zicht komt op het einde van alle beperkingen rond de Coronacrisis, heeft het Kerkcafé-comité besloten dit voorjaar 2022 drie avonden aan te kondigen, te beginnen met donderdag 24 maart a.s.

Het is ons een groot genoegen u deze avonden als spreker dr. Jurjen Zeilstra te kunnen voorstellen. Dr. Zeilstra is naast theoloog ook historicus. Sinds november vorig jaar is dr. Zeilstra verbonden aan de Dorpskerk als predikant.

Met het overkoepelende thema ‘De wereld en het ik’ zal ds. Jurjen Zeilstra dit voorjaar in de Dorpskerk aan de hand van drie grote denkers nadenken over onze eigen positie als ‘ik’, staand in de postmoderne wereld. Het belooft een boeiende zoektocht te worden.

U bent van harte welkom. Neem gerust iemand mee!

Alle avonden worden gehouden in De Dorpskerk, Torenlaan 16 te Blaricum. Koffie en thee zijn vanaf 19.45 uur beschikbaar. Na afloop (22.00 uur) kan een glaasje worden gedronken. Belangstellenden uit uw vrienden- of kennissenkring zijn welkom. Opgave vooraf via het contactformulier wordt op hoge prijs gesteld.

Hier vindt u een overzicht van de bijeenkomsten. Bij de bijeenkomsten die al geweest zijn, vindt u de geluidsregistratie van die avond en eventuele (powerpoint)presentaties.

Vermeld in het formulier of u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe bijeenkomsten.  Alle velden zijn verplicht
Maak je website met Websitemachine.nl